szörftábor,szörf oktatás

Magyar szörf

Magyar szörf
5 (100%) 1 vote

A szörf sport egyre népszerűbb Magyarországon > most amatőr módon direkt a windsurf helyett  a szörf kifejezést használjuk,ami persze egy másik sport lenne

A Balaton kétségtelenül a szörf sport fő helyszíne hazánkban.Sajnos kiszámítható széljárás itt nincs és a viszonylag keveset is fúj szörfözésre megfelelő szél összehasonlítva néhány tengerparti helyszínnel. A kezdő szörfösöknek mégis megfelelő ez a helyszín a szörf tanulásra ,mivel enyhe szellőre viszonylag gyakran lehet számítani. Két fő szempontot tudunk kiemelni, ami a szörf növekvő népszerűsödését hozta :

  1. A tanuló szörf deszkák és szörf vitorlák olyan fejjesztéseken mentek keresztül az elmúlt években,hogy ezekkel manapság már igen gyorsan és hatékonyan lehet a sportot megtanulni
  2. a szörf kölcsönzés árak is barátságossá váltak,így már ez sem jelenthet akadályt abban,hogy kipróbálhassuk illetve megtanuljuk ezt a sportot is.
  3. Az árakat tekintve : okosan tervezve a windsurf sport nem különösebben drága hobbiszinten, versenyszinten már más a helyzet.
WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien